Güvenli İnternet Kullanımı

GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ ETKİNLİĞİ

e-Twinning Projemiz ''PERUSAL  İN THE SHADE OF AN OLD TREE'' SAFETY İNTERNET DAY (SID) Güvenli İnternet Günü'nü Litvanya, Romanya ve Türkiye'den ortaklarımız ile çevrimiçi canlı seminer organizasyonu ile kutladık. Uluslararası seminerde 3 ülkeden bir çok öğretmenin sunumları ile e- Twinning projelerinde ve okullarımızda siber güvenlik pratiklerimiz,eğitimlerimiz sunularak ülkeler arası bilgi alışverişi yapıldı.İşbirliğimiz ve kültürel iletişimimiz pekiştirildi.Projede yer alan kıymetli öğrencilerimiz,diğer okullardaki yaşıtları ile çevrimiçi ortamda 1 saatlik internet güvenliği konulu sohbet gerçekleştirerek,hem ülkemizden hem de Avrupa'daki ortakları ile kültürel iletişimlerini pekiştirerek internet güvenliği konusunda fikir alışverişi yaptılar.Okulumuzu uluslararası platformda başarıyla temsil eden İlayda Yeldan, Tuğba Terk, Belinay Çakmak isimli  öğrencilerimizi ve Proje yürütücüsü Kimya Öğretmenimiz Sabahat Kanzık'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kimya öğretmenimiz Sebahat KANZIK tarafından hazırlanan Güvenli İnternet Kullanımı Bilgilendirme dökümanı için lütfen tıklayınız.

16-02-202116-02-202116-02-202116-02-2021

Yayın: 13.02.2021 - Güncelleme: 22.09.2021 23:08 - Görüntülenme: 264