May

Küresel Girişimci Engelliler Derneği’nin düzenlediği “Gençler Için Engelli Farkındalığının Artırılması” projesinin sunum aşaması gerçekleştirildi.

Bu proje;

- Engelli bireylerle ilgili Farkındalığı artırmak amacıyla 14-25 yas arası 5000 gence ulaşarak toplumun engellilere bakış açısını değiştirmeyi hedeflemektedir.

May

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı 9 C ve 10 C sınıfları öğretmenleri Yasemin Kayış ve Nesrin Gürsoy ile Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezinin Engelliler Haftası Farklılıklarımızla Bir Arada etkinliğe katıldılar. Engelsiz bir yaşam için FARKINDAYIZ ve YANLARINDAYIZ…..

May

Feriha Uyar MTAL olarak 14.05.2024 salı günü, Nilüfer Belediyesi Uluslararası Spor Şenlikleri petank turnuvasına 4 takımla katıldık. 14 takımın katıldığı turnuvayı takımlarımızdan biri 3. Olarak tamamlayarak madalya ve kupa almaya hak kazanmıştır.

May

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Organ ve Doku Nakli Bursa Bölge Koordinasyon Merkezinin hazırlamış olduğu "Organ  Bağışı ve Nakli" konulu eğitim verilmiştir. Eğitimi gerçekleştiren organ nakil koordinatörleri Yasemin Geçgil ve Müjgan Öztürk'e güzel sunumları için teşekkür ediyoruz.

May

"Dilimizin zenginlikleri Projesi" kapsamında sergimiz gerçekleşmiştir. Nilüfer Kaymakamı Sayın Murat Süzen de,  beraberindeki heyetle standımızı ziyaret etmişlerdir.

May

Levor Otelin şefi Büşra Okumuşoğlu, Bigchef’in şefi Sevkan Özcan ve Fasülyeli işletmesinin şefi Emir Topuk’ un katılımlarıyla okulumuz yiyecek içecek hizmetleri bölümü 9.sınıf öğrencileri için geleneksel önlük giyme töreni düzenlendi.

May

Okulumuz öğrencilerinin İzmir Ege üniversitesi alan tanıtım fuarı gezisi başarıyla gerçekleşmiştir .

Nis

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan 23 Nisan Çocuk Şenliğimiz; Uygulama Anaokulumuz ve Duyum İşitme Engelliler Anaokulu öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Nis

Nilüfer 22. Uluslar arası Spor Şenlikleri açılış töreni 17.04.2024 tarihinde İlçemiz Cengiz Göllü Voleybol Salonunda yapılmıştır. Okulumuzun da katıldığı törene ilçemiz okulları da 30 ar öğrenci ile katılım sağlamıştır. Etkinlikte Nilüfer Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, anaokulu öğrencileri ve Nilüfer Duyum ve İşitme Engelliler Okulu öğrencileri gösteri yapmıştır.Ayrıca Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa BOZBEY ve Nilüfer Belediye Başkanı Şadi ÖZDEMİR birer konuşma yaparak Spor Şenliğine katılan öğrencileri tebrik ettiler.

Nis

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli Vahit Mert tarafından, okulumuz öğretmen ve öğrencilerine Yangın Müdahale Eğitimi verildi. Yangın tatbikatı yapıldı.

Nis

Nisan ayı otizm farkındalık etkinlikleri kapsamında okulumuz çocuk gelişimi öğrencilerine  Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi psikoloğu Nehir Merinoslu Özdemir tarafından otizm konulu seminer verildi. Ayrıca Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Sosyal Yaşam Destek Birimi sorumlusu Özge Atalay tarafından da engelliler için yapılan projeler tanıtıldı. Etkinliği düzenleyen Felsefe kulübüne ve Bizim Ev Sosyal Yaşam Birimine teşekkür ederiz.