Nis

Nilüfer 22. Uluslar arası Spor Şenlikleri açılış töreni 17.04.2024 tarihinde İlçemiz Cengiz Göllü Voleybol Salonunda yapılmıştır. Okulumuzun da katıldığı törene ilçemiz okulları da 30 ar öğrenci ile katılım sağlamıştır. Etkinlikte Nilüfer Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, anaokulu öğrencileri ve Nilüfer Duyum ve İşitme Engelliler Okulu öğrencileri gösteri yapmıştır.Ayrıca Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa BOZBEY ve Nilüfer Belediye Başkanı Şadi ÖZDEMİR birer konuşma yaparak Spor Şenliğine katılan öğrencileri tebrik ettiler.

Nis

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli Vahit Mert tarafından, okulumuz öğretmen ve öğrencilerine Yangın Müdahale Eğitimi verildi. Yangın tatbikatı yapıldı.

Nis

Nisan ayı otizm farkındalık etkinlikleri kapsamında okulumuz çocuk gelişimi öğrencilerine  Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi psikoloğu Nehir Merinoslu Özdemir tarafından otizm konulu seminer verildi. Ayrıca Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Sosyal Yaşam Destek Birimi sorumlusu Özge Atalay tarafından da engelliler için yapılan projeler tanıtıldı. Etkinliği düzenleyen Felsefe kulübüne ve Bizim Ev Sosyal Yaşam Birimine teşekkür ederiz.

Mrt

Kütüphanecilik Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz 12/G sınıfı öğrencileri Akkılıç Kütüphanesine gezi faaliyeti düzenlemiştir.

Mrt

Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzdaki programa katılan Kırgız ve Özbek misafirlerimiz bizlere kendi ülkelerini ve kültürlerini anlattılar. Geleneksel çalgıları olan dombra ile müzik ziyafeti verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileri, uygulama anaokulumuzda "Yaşlılar Haftası" etkinliği gerçekleştirdi.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109. yılını coşkuyla kutladık. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

9-V sınıfı Temel Yiyecek İçecek ve Servis Atöylesi dersi kapsamında öğrencilerimiz pideleri ile Hayırlı Ramazanlar diler.

Mrt

Okulumuzun Yiyecek İçecek Hizmetleri alanından 10/Z sınıfının tatlı uygulamaları ile ilgili dersine, "Cunda Eklercisi" markasının yaratıcı olan Türkan-Mehmet Güneş çifti davetlimiz oldular. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize "Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi" verdik. Eğitimi hazırlayan ve sunan BURTOM Konur Medikal Center'dan Op. Dr  Abdullah Günen'e teşekkür ediyoruz.

Mrt

Her karış vatan toprağının koynunda; gençliğini , hayallerini, umutlarını bizler için terk eden binlerce vatan evladı yatmaktadır. İstiklal Mücadelemizi destansı ifadelerle kaleme alarak ölümsüzleştiren Mehmet Akif Ersoy'u ve tüm kahramanlarımızı rahmet minnet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

Etkinlikte emeği geçen tüm öğretrmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.