T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / NİLÜFER - Feriha Uyar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

20 KELİME 1 HİKAYE

20 KELİME 1 HİKAYE

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Müdür Yardımcısı ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Yasemin KAYIŞ tarafından yürütülen 20 KELİME 1 HİKÂYE adlı e  Twinning  projesi Mart – Mayıs  ayları arasında yürütülecektir. Projemizde Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı 11. Sınıf öğrencileri yer almaktadır. 

"20 KELİME 1 HİKAYE "  projesi ile öğrencilerimizin düşünce, hayal gücü ve yaratıcılıklarını kullanarak kendi hikayelerini ortaya çıkarmasını amaçlamaktadır. Ayrıca öğrencilerimizin toplumsal yaşamımızın temel yapısını oluşturan milli, manevi, sosyal, ahlaki ve kültürel değerlerimizi yansıtan sevgi, saygı, adalet, yardımlaşma, doğruluk, dürüstlük, sorumluluk, güven, özgüven, hoşgörü, alçak gönüllülük, empati, kanaatkârlık, çalışkanlık, sabır, barış gibi değerlerimizle ilgili farkındalığa varmasını sağlamaktır.

Proje ortaklarımız; Kocaeli Bahçecik MTAL,Bursa Zübeyde Hanım MTAL, Bursa Osmangazi İMKB MTAL, Bursa Necatibey MTAL, Balıkesir Gönen MTAL, Aydın Efeler Zübeyde Hanım MTAL, İstanbul Pendik Rauf Denktaş MTAL, Ankara Etimesgut  Fatma Hacı Hüseyin Akgül MTAL, Kayseri Celal Bayar MTAL.

 

Proje ekiplerine çalışmalarında başarılar dileriz.

 

Proje tanıtım videosunu izlemek için tıklayınız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.03.2021 - Güncelleme: 01.10.2021 10:09 - Görüntülenme: 652
  Beğen | 2  kişi beğendi