GÜNCELLENEN GELENEKSEL SANATLAR

2020-2021 Eğitim Öğretim "GÜNCELLENEN GELENEKSEL SANATLAR" isimli e - Twinning projesi ile geleneksel sanatları BIT alanına entegre ederek kendi kültürel değerleriyle ilgili farkındalık oluşturmak, çeşitli ülkelerden katılan öğrenciler ile etkileşime girerek, farklı kültürleri tanımak ve yaşayarak öğrenmelerini sağlamak hedeflemektedir. Grafik Fotoğrafçılık Alanı 11.sınıf öğrencileri ile yürütülen projemizde ortaklarımız Polonya, İspanya, Estonya, İtalya, Portekiz. Projemizin sonucunda Ülkelerarası kültür etkileşimi ile farklı ülke ve kültürlerle zenginlikleri yakından tanımış ve kişisel anlamda olumlu kazançlar edinilmesini bekliyoruz. Proje yürütücüleri Müdür Yardımcımız Yasemin KAYIŞ ve Kimya Öğretmenimiz Sebahat KANZIK'a teşekkür ederiz .Proje ekibimize çalışmalarında başarılar dileriz.

24-12-202024-12-2020

Yayın: 24.12.2020 - Güncelleme: 01.10.2021 10:15 - Görüntülenme: 461